Уважаеми партньори,

 

Каним Ви да участвате активно в конференцията, провеждана от катедри “Компютърни системи и технологии” и „Софтуерни и Интернет технологии” при Технически Университет-Варна. Тази година тя ще се проведе на 28.09-29.09.2018 г. в ТУ-Варна. Подробности може да видите на сайта на конференцията:

http://csconf.tu-varna.bg  

Включване на рекламни материали в списание “Компютърни науки и технологии”, в което ще се публикуват докладите на конференцията, участие с презентации или демонстрации по време на конференцията, публикуване на рекламно лого и банери на сайта на катедрата (http://cs.tu-varna.bg), се извършва срещу  такса в размер на 150 лв, която трябва да се внесе до 17.09.2018г. на посочената банкова сметка.

Разбира се, приемаме и спонсорство в определени от Вас размер и целево предназначение за дейността на катедрите. Копие на бордерото и данни за фактурата  се изпраща на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. За приведената сума ще бъде издадена фактура.

 

Банкова сметка на Технически Университет –Варна:

„Интернешънъл Асет Банк” АД Клон Варна

IBAN: BG02IABG74793100482100

 

Предварително Ви благодарим и Ви очакваме!